Rabarbercompote met appels

De eerste rabarber van het jaar!  Vers uit de tuin van de buren van m’n grootmoeder.  🙂

Die eerste rabarber, daar maak ik altijd compote van. Dit jaar doe ik er op aanraden van een vriendin wat appels bij.  De natuurlijke zoetheid van de appels maakt dat je veel minder suiker kan toevoegen, iets waar ik alvast een voorstander van ben.

Image

6 grote stengels rabarber gingen samen de pot in met 5 (kleine) Jonagolden en 2 eetlepels suiker.  En jawel, HEERLIJK!

Advertenties

Geplaatst op 18 mei 2012, in Food en getagd als , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: