Mangochutney

Lekker!  Mijn eerste zelfgemaakte mangochutney en ’t zal niet de laatste keer zijn.  Zoet, pikant, smeuïg en een beetje scherp.  

  • 6 mango’s, gepeld en in kleine stukjes gesneden
  • 1 ui, versnipperd
  • 75 g rozijnen
  • 150 ml water
  • 3 cm verse gember, geschild en geraspt
  • 2 el cherryazijn
  • 2 el candijsuiker
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl pilipili (flakes)
  • 1 tl komijn

Alles bij elkaar in een pot en laten pruttelen tot de mango zacht genoeg is.

Advertenties

Geplaatst op 19 mei 2012, in Food en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: