Rijsttaart van Piet Huysentruyt

Het gebeurd niet vaak dat ik een gerecht exact bereid zoals het recept voorschrijft, maar bij deze rijsttaart deed ik dat wel. Ik ben niet meteen een fan van Piet Huysentruyt, maar ik moet toegeven, dit recept rocks!  

Het enige dat ik toch anders deed, was het type deeg dat ik gebruikte.  Aangezien m’n moeder geen liefhebber is van bladerdeeg, ruilde ik dat om voor kruimeldeeg.  Voor de bereiding van de crème pattisière hadden verschillende mensen me gewaarschuwd, maar het lukte perfect en was heel lekker.  Die ga ik zeker ook eens proberen bij een andere bereiding.

Advertenties

Geplaatst op 2 januari 2013, in Uncategorized en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: