Viscurry

Wat gaat erin:

  • 400 g pollak (of een andere witte vis)
  • 2 uien, in grove stukken gesneden
  • 300 g aardappel, geschild en in grove stukken
  • een handvol bonen, gekuisten gehalveerd
  • 1 broccoli, in roosjes
  • 500 ml kokosmelk
  • 500 ml groentenbouillon
  • 2 eetlepels currypasta
  • peper en look

De uien in wat olie aanstoven met de currypasta. De kokosmelk en bouillon erbij doen en aan de kook brengen. De aardappelen toevoegen en een 15-tal minuten laten meekoken. Vervolgens mogen de bonen erbij en nog 5 minuten later de broccoli en de in brokken gesneden vis.

Wanneer de broccoli en vis gaar zijn, afkruiden met peper en zout en opdienen.

 

Advertenties

Geplaatst op 6 april 2014, in Food. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: